Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lämnar sin klubb men nobbar MFF

Guillermo Molins lämnar Panathinaikos.Foto: INTIME SPORTS / BILDBYRÅN
En återkomst till Malmö FF är inte aktuell.Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Guillermo Molins har bestämt sig.

Han lämnar Panathinaikos – men inte för att återvända till Malmö FF.

– Nej, det är inte aktuellt, inte i nuläget i alla fall, säger Molins till svenskafans.com.

Sommaren 2016 lämnade Guillermo Molins Malmö FF. Han skrev på för kinesiska Beijing Renhe men flyttade snart vidare till Panathinaikos.

Nu återstår bara en match innan kontraktet med den grekiska klubben löper ut.

Molins har bestämt sig för att lämna klubben, berättar han för svenskafans.com. Var han ska spela till hösten återstår att se.

– Jag vill inte spekulera. Som jag sa skulle jag gärna stanna i Grekland, gärna i flera år, men jag har aldrig gillat tanken på att gå till en konkurrerande klubb, så det är tveksamt om det skulle vara ett alternativ. Vi får se vad som dyker upp helt enkelt, säger Molins till sajten.

Molins återvänder inte till Malmö FF

Samtidigt slår han fast att en flytt tillbaka till Malmö FF inte är aktuell i nuläget, trots att han fortfarande har koll på hur det går för laget och ser matcherna tillsammans med sina söner. 

– Jag följer hela tiden vad som händer i MFF och mina killar nästan ännu mer, de vill absolut att jag ska se varenda match med dem, säger Molins till svenskafans.com.