Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mjällby-duo kan vara förlorad för klubben

Jesper Löfgren.
Foto: AVDO BILKANOVIC / BILDBYRÅN
Viktor Agardius.
Foto: PER DANIELSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Mjällby AIF vill behålla både Jesper Löfgren och Viktor Agardius efter succéåret 2020. 

Försvararna har dock lockat till sig intresse från andra håll, kan Kvällsposten nu berätta. Tidigare norska uppgifter bekräftar samma sak. 

– Det stämmer att Mjällby har hört sig för kring Jesper, säger agenten Gustaf Grauers.

Till vardags tillhör han norska Brann, men har varit utlånad till Mjällby under två vändor. Att Listerklubben vill knyta till sig försvararen är ingen hemlighet – så sent som i går bekräftade sportchefen Hans Larsson för Bergens Tidende att klubben har lagt ett bud till Brann.

Nu kan Kvällsposten berätta att Löfgren överväger sina alternativ och att en fortsättning i Mjällby inte är självklar.

– Det är fortfarande lite oklart kring Jesper. Det stämmer att Mjällby har hört sig för kring honom, men vi ser över alla hans alternativ just nu, säger agenten Gustaf Grauers.

Stannar Agardius?

Även Viktor Agardius framtid på Listerlandet är oklar. Försvararen tog sig rakt in i startelvan efter sin ankomst innan seriestarten och var en mycket framstående spelare bakom Mjällbys succéplacering. 

– Gällande honom finns det bud från två svenska klubbar och dessutom har han alltid haft dörren öppen för ett nytt utlandsäventyr. Däremot måste det vara rätt på alla plan – han har redan tackat nej till två utländska anbud men väntas komma med ett slutgiltigt beslut inom kort, avslutar Gustaf Grauers.