Dennis Hadzikadunic i sin allsvenska debutmatch. Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅNDennis Hadzikadunic i sin allsvenska debutmatch. Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Dennis Hadzikadunic i sin allsvenska debutmatch. Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Oscar Lewicki, Mattias Svanberg och Dennis Hadzikadunic deppar under träningsmatchen mellan Malmö FF och Lokomotiv Zagreb den 27 juni 2017. Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅNOscar Lewicki, Mattias Svanberg och Dennis Hadzikadunic deppar under träningsmatchen mellan Malmö FF och Lokomotiv Zagreb den 27 juni 2017. Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN
Oscar Lewicki, Mattias Svanberg och Dennis Hadzikadunic deppar under träningsmatchen mellan Malmö FF och Lokomotiv Zagreb den 27 juni 2017. Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN

Mittbackstalangen skriver kontrakt med Malmö FF

Publicerad

Han har hyllats för sin talang.

Nu skriver Dennis Hadzikadunic A-lagskontrakt med Malmö FF.

– Jag är riktigt glad över att vara en del av Sveriges bästa klubb, säger mittbacken till klubbens hemsida.

Malmö FF har kommit överens med 19-årige Dennis Hadzikadunic om ett avtal till och med 2020.

Mittbacken kom till Malmö FF från BK Olympic i samband med att han började årskurs sju på Fotbollsakademin på Swedbank Stadion. Enligt Malmö FF:s hemsida ska han då ha gjort sig känd som en målinriktad elev både i skolan och på fotbollsplan.

A-lagsdebut gjorde han i en träningsmatch mot HJK Helsingfors våren 2016 och allsvenskan fick sin första skymt av honom i bortamatchen mot Gefle IF i seriens näst sista omgång. 2017 har han gjort tre inhopp i MFF:s A-lag.

Hadzikadunic: "Sett fram emot det här sen jag var liten"

– Dennis är väldigt snabb, stark och bra på huvudet. Han är duktig defensivt men även skicklig med boll. Som person är han lugn, sansad och väldigt seriös. Han tar för sig mer och mer och har börjat att konkurrera om en startplats på allvar, säger Malmö FF:s sportchef Daniel Andersson.

Hadzikadunic är glad över kontraktet.

– Det känns riktigt skönt. Jag är riktigt glad över att vara en del av Sveriges bästa klubb. Jag har sett fram emot det här sen jag var liten. Det har varit mitt mål och nu har jag uppnått det. Nu gäller det att vilja ha ännu mer.

Relaterade ämnen
Martin Hardenberger
Martin Hardenberger

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag