Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tunga beskedet: Missar resten av säsongen

Två allsvenska inhopp hann det bli för Marcus Olsson.Foto: KRISTER ANDERSSON / BILDBYRÅN

Han skrev på i augusti efter att ha tränat med HIF sedan i våras. Nu står det klart att Marcus Olsson blir borta en längre tid på grund av en korsbandsskada.
”Vi lider med Marcus och önskar honom snabb återhämtning”, skriver klubben på Twitter. 

Medan landslagets Martin Olsson kritade på för Helsingborgs IF 1 april fick tvillingbrodern Marcus träna med laget under våren utan att få något kontrakt.

Men så 22 augusti stod det till sist klart att HIF trots allt värvar Olsson, som har meriter från spel i de engelska klubbarna Blackburn Rovers och Derby County.

Kontraktet sträcker sig säsongen ut, men det blir inget mer spel detta år. HIF skriver på Twitter att Marcus Olsson skadat korsbandet och blir borta en längre tid. 

Två allsvenska inhopp är yttern noterad för i år. 

https://twitter.com/HelsingborgsIF/status/1315688012987146241?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1315688012987146241%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.fotbollskanalen.se%2Fallsvenskan%2Fhifs-bakslag---marcus-olsson-korsbandsskadad%2F