Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

MFF-stjärnan missar kvällens toppmatch

Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

Isaac Kiese-Thelin missar kvällens match mot BK Häcken. 

Enligt SportExpressens uppgifter finns anfallaren inte med på spelarbussen till Göteborg - då han och hans fru väntas få tillökning i familjen närsomhelst. 

Malmö FF vann premiären mot Mjällby med 2-0 efter två mål av Andreas Christiansen. En perfekt start för nye tränaren Jon Dahl Tomasson. Nu väntar BK Häcken i den andra omgången av allsvenskan - och laget är just nu på väg mot Hisingen för bortamatchen. 

Enligt SportExpressens uppgifter finns inte anfallaren Isaac Kiese-Thelin med på bussen och han kommer inte att vara med i kvällens match. Tanken var tidigare att anfallaren skulle starta efter att ha inlett på bänken i premiären. Så blir det nu inte. 

Finns inte med på spelarbussen 

Anfallaren och hans fru väntar tillökning i familjen närsomhelst och det ska vara anledningen till att anfallaren inte är med i kvällens match. I övrigt saknar Malmö FF knäskadade mittbacken Rasmus Bengtsson som genomgick en lyckad knäoperation i måndags. Han väntas bli borta i flera månader men det är fortfarande oklart exakt hur länge. Bengtsson kommer inom kort att påbörja rehabiliteringen. 

Häcken siktar på första segern 

Matchen startar klockan 19.00 på Bravida arena och hemmalaget siktar på att ta första segern för säsongen efter att premiären mot Falkenberg slutat oavgjort, vilket var en missräkning för det tippade topplaget. Startelvorna får de båda lagen blir offentliga en timme innan avspark.