Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN
 Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN

MFF-stjärnan om förlängning: "Det kan ske i morgon"

Publicerad

Båda Malmö FF-stjärnorna Jo Inge Berget och Anton Tinnerholm sitter på utgående kontrakt.

För Fotbollskanalen berättar de om en obefintlig deadline.

– Det kan ske i morgon, det kan ske om några månader, säger Tinnerholm.

För närvarande har sju spelare utgående kontrakt med klubben; Anton Tinnerholm, Jo Inge Berget, Felipe Carvalho, Erdal Rakip, Oscar Lewicki, Magnus Wolff Eikrem, och utlånade Marko Johansson.

Jo Inge Berget har länge varit hemlighetsfull angående sin framtid, och håller fortsatt dörrarna öppna. 

- Vi får se vad som händer. Jag säger samma som jag har sagt innan och det är att jag trivs väldigt bra och har det bra, men om det skulle komma något som lockar väldigt mycket och ett steg upp så är det klart jag fortfarande har lust att pröva mig där. Om det inte kommer så är det riktigt bra i Malmö. Nu tänker jag spela ut och vinna guld här, sedan får man se, säger norrmannen som i söndags blev pappa till en pojke och därmed missade förlustmatchen mot Örebro.

"Det kan ske i morgon"

Anton Tinnerholm å sin sida har berättat om sina intentioner att byta klubb, något som nu inte verkar helt säkert. För Fotbollskanalen säger han nu att han inte har någon bortre tidsgräns för ett slutgiltigt beslut.

- Det har jag inte. Man får se. Det kan ske i morgon, det kan ske om några månader.

Relaterade ämnen
Martin Hardenberger
Martin Hardenberger

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag