Malmö FF:s målvakt Johan Dahlin visar sin musikaliska sida. Foto: HENRIK ISAKSSON/IBL / /IBLMalmö FF:s målvakt Johan Dahlin visar sin musikaliska sida. Foto: HENRIK ISAKSSON/IBL / /IBL
Malmö FF:s målvakt Johan Dahlin visar sin musikaliska sida. Foto: HENRIK ISAKSSON/IBL / /IBL
Foto: ANDREAS HILLERGREN/TT / TT NYHETSBYRÅNFoto: ANDREAS HILLERGREN/TT / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: ANDREAS HILLERGREN/TT / TT NYHETSBYRÅN

MFF-målvakten tar ton: ”Nu vänder vi skiten”

Publicerad

Så här har du troligen aldrig sett Johan Dahlin förut.

I ett klipp på Instagram väljer MFF-målvakten att sjunga ut om Malmö FF:s kris.

”Nu vänder vi den här jävla skiten”, skriver Dahlin.

Malmö FF är inne i sin tyngsta period på flera år.

En förlorad cupfinal, tränaren Magnus Pehrsson sparkad och bara tia i allsvenskan med hela 14 poäng upp till serieledande Hammarby.

Men det gäller att se ljuset även i mörkret.

Något som MFF-målvakten Johan Dahlin har tagit fasta på. I ett videoklipp på målvaktens Instagram-konto väljer en gitarrspelande Dahlin att ta ton till den skånske rapparen Timbuktus låt The botten is nådd.

– Vi tittar uppåt, uppåt, uppåt. Framåt Malmö, avslutar Johan Dahlin i klippet.

Målvakten, som missat de två senaste matcherna på grund av skada, skriver även ”Nu vänder vi den här jävla skiten”.

Det musikaliska greppet har redan gett effekt. Responsen bland kommentarerna är väldigt positiv.

 

https://www.instagram.com/p/Bi4p5XfDgSO/

 

LÄS MER: Rosenberg: ”Är inte van att se honom...”

Relaterade ämnen
Fredrik Jonsson
Fredrik Jonsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag