Mattias Svanberg. Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅNMattias Svanberg. Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Mattias Svanberg. Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Alexander Jeremejeff. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅNAlexander Jeremejeff. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Alexander Jeremejeff. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

MFF förhandlar med succéduo

Publicerad

Mattias Svanberg och Alexander Jeremejeff har båda inlett säsongen starkt.

Nu har Malmö FF inlett kontraktsförhandlingar med duon.

– Det är inte i mål, men vi vill gärna förlänga med bägge två, säger sportchefen Daniel Andersson till Fotbollskanalen.

Både Alexander Jeremejeff och Mattias Svanberg har kontrakt som löper ut efter säsongen 2019. Trots att det är två år kvar på avtalen vill Malmö FF redan nu förlänga.

- Vi har inlett diskussioner och än så länge är det bra diskussioner, säger Daniel Andersson till Fotbollskanalen.

Alexander Jeremejeff har imponerat under säsongsinledningen och konkurrerat ut Carlos Strandberg från startelvan i de två första allsvenska matcherna, mot Elfsborg och AIK.

Mattias Svanberg har mer och mer använts i en roll som innermittfältare, i stället för yttermittfältare, och bevisat att han klarar även det – bland annat genom ett römmål mot Elfsborg i den första omgången.

 

LÄS MER: Allsvenskan 2018 – spelschema, resultat, tabell. 

 

Vill förlänga med Svanberg och Jeremejeff

Daniel Andersson har nu förhoppningar om att de båda spelarna ska stanna i MFF längre än den här säsongen och nästa.

– Man kan säga att vi har haft problem att förlänga avtal, men vi försöker och hoppas att vi kan hitta (förlängningar) för det är två nyckelspelare för oss som vi gärna hade sett ett tag till i klubben, säger Andersson till Fotbollskanalen.

 

LÄS MER: Här är Malmö FF:s väg till Champions League 2018. 

Relaterade ämnen
Johan Dolck Wall
Johan Dolck Wall

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag