Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Beskedet om Bachirou efter de tunga bilderna

SUNDSVALL/STOCKHOLM. Här är bilderna MFF-supportrarna inte vill se.

Knappa halvtimmen in i bortamötet med Sundsvall haltade Fouad Bachirou av med kraftigt lindat lår.

– Vi kommer utreda i morgon om det rör sig om en muskelskada eller inte. Eventuellt kommer han magnetröntgas, säger MFF:s sjukgymnast Jesper Robertsson.

Malmö inledde bortamatchen med Gif Sundsvall bäst. Redan efter ett par minuters spel löpte sig Carlos Strandberg loss, men fick bollen för långt ifrån sig varpå William Eskelinen kunde snappa åt sig bollen.

Gif Sundsvall hade sedan en boll i nät. Målet vinkades dock av för offside.

Och olyckan skulle fortsätta för MFF.

Efter knappa halvtimmens spel gick Fouad Bachirou ned i gräset sedan han till synes dragit på sig en sträckning i baksida lår.

"Kan vara flera veckor"

Kraftigt lindad haltade han av plan och ersattes av Behrang Safari.

– Det kan vara flera veckors frånvaro på det där, säger C Mores kommentator Jesper Hussfelt.

Safari klev in i mittlåset bredvid Lasse Nielsen medan Oscar Lewicki, som startade som mittback, flyttade upp bredvid Mattias Svanberg på det centrala mittfältet.

Skadeläget förvärras därför för MFF som redan saknar Andreas Vindheim och Rasmus Bengtsson på grund av skada. Dessutom är Franz Brorsson avstängd.

– Det var ett hugg i baksida lår i ett löpmoment. Vi tog ut honom direkt. Han har nedsatt funktion i baksidan och vi kommer utreda i morgon om det är en muskelskada eller inte. Eventuellt kan han magnetröntgas i morgon också. Mer kan vi inte säga nu, säger MFF:s sjukgymnast Jesper Robertsson.

Traustason utbytt

I halvtid blev Arnor Traustason utbytt till förmån för nyförvärvet Isak Ssewankambo.

– Han landade lite olyckligt på den foten han haft en inklämning i leden. En liten retning, han såg hämmad ut i första halvlek. Vi tittade på det i paus och ville inte göra det värre, säger Robertsson.

– Förra gången han fick samma problem återhämtade han sig snabbt. Nu får vi se efter den akuta fasen om det kommer gå lika snabbt eller ta längre tid än förra gången.

FÖLJ DITT LAG I ALLSVENSKAN: Få nyheter skickade i Messenger direkt till telefonen

LÄS MER: "Tycker det är katastrof om jag ska vara ärlig"