Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lugnande beskedet: ”Klart jag kan spela”

Johan Dahlin kan spela mot IFK Göteborg.Foto: JOHAN AXELSSON / BILDBYRÅN
Malmö FF har hämtat in Marko Johansson från lånet i Mjällby som backup till Dahlin.Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG / BILDBYRÅN
Foto: HENRIK ISAKSSON / IBL

Johan Dahlin fick behandling senast mot Sirius och frågetecken inför cupfinalen har funnits - frågetecken som MFF-keepern skjuter ner direkt.
– Klart jag kan spela, det är inga konstigheter, säger Dahlin.

I morgon spelas cupfinalen mellan IFK Göteborg och Malmö FF. Frågetecken för Johan Dahlin har funnits - detta efter att han i slutet av mötet med Sirius fick behandling.

Men någon oro inför morgondagen finns inte gällande Malmös stjärnmålvakt. Johan Dahlin kan spela, det är han tydlig med när Kvällsposten frågar om statusen.

– Klart jag kan spela, säger Dahlin innan han fortsätter:

– Det är ni i media som pratat om skada. Jag fick behandling, det är inga konstigheter. Jag tränade i dag och tränade i går. Jag spelade klart matchen mot Sirius. 

Dahlin medger att han tagit del av skriverierna kring hans eventuella skada, även om han försökt undvika det.

– Jag har inte uttalat mig en enda gång. Det är media som blossat upp det, även om jag inte försöker läsa. Jag hade förstått dramatiken om jag blivit utbytt, men nu? Jag kan tona ner det.