Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Landslagstalang klar för Malmö FF

Ismaël Sidibé är klar för Malmö FF. Han kommer närmast från klubben AS Performance de Kabala.
Foto: Pressbild

Malmö FF värvar.

Ismaël Sidibé med meriter från Malis U20-landslag har skrivit på ett treårskontrakt.

– Jag ser fram emot att vara en del av klubben och jag kommer ge allt för att bli bättre och utvecklas, säger 19-åringen i ett pressmeddelande.

De senaste månaderna har fyra spelare från Mali provtränat med Malmö FF:s P19-lag. En av dem, Ismaël Sidibé, blir nu en fast del av laget,

– Jag är jätteglad över att ha skrivit på ett kontrakt med Malmö FF. Det har känts bra under mitt provspel och alla har tagit väl hand om mig, säger han i ett pressmeddelande.

”En fin passningsfot”

Sidibé kan spela mittback eller defensiv mittfältare.

– Ismaël är en spelare med en fin passningsfot och bra bollbehandling. Han är lång, snabb och har de fysiska förutsättningarna som krävs för att lyckas. För att acklimatisera sig ytterligare kommer Ismaël i första hand träna med P19-laget, säger sportchefen Daniel Andersson.

Seydou Kone, Mohamed Kaba och Abdolaye Traore har inte erbjudits något kontrakt med MFF. Deras provspel förlängs dock till och med juni så de har fortfarande chansen att imponera så pass mycket att de också stannar.