Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lämnade England – på väg tillbaka till Sverige

Kalmar FF klarade sig kvar i allsvenskan efter kvalmatcher mot Brage. Så här såg det ut när kontraktet säkrades.
Sebastian Ring i ÖrebroFoto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Foto: BILDBYRÅN
Foto: CONNY SILLéN/TT / TT NYHETSBYRÅN

Här är spelaren som ser ut att bli Kalmar FF:s nästa nyförvärv. 

Enligt uppgifter till SportExpressen är Sebastian Ring nära att skriva på för KFF. 

Försvararen kan komma att presenteras officiellt i veckan. 

Det var för drygt ett år sedan som den engelska klubben Grimsby Town meddelade på sin hemsida att de värvat tidigare Örebro-spelaren Sebastian Ring. 24-åringen anslöt då som bosmanspelare och skrev på ett kontrakt som sträckte sig till sommaren 2020. – Jag har tillbringat hela mitt liv i staden Örebro, och spelat för klubben i nästan sex år, men jag är väldigt glad över att vara här i England och uppleva ett nytt äventyr, sa Ring då till ÖSK:s officiella hemsida 

Lämnade Grimsby dagen innan julafton 

Men efter totalt 17 matcher i Grimsby Town stod det för en tid sedan klart att Ring bröt kontraktet med klubben som spelade i den engelska fjärdedivisionen. ”Dags att gå vidare. Jag har lärt mig mycket och är stolt över att ha spelat för Grimbsy Town.  ”Tack till alla spelare, människorna runt klubben och supportrarna som har stöttat mig det här året. Dags att flyga hem” , skrev Ring på sitt Twitterkonto dagen innan julafton förra året.  Hans framtid har också varit oklar, fram tills nu. 

Enligt SportExpressens uppgifter är Ring nära en övergång till Kalmar FF. KFF har velat ha försvararen under en längre tid och när klubben nu gjort sig av med ett antal spelare kan Ring skriva på för klubben. 

Förhandlat under en tid 

Förhandlingarna har pågått under en tid och går allt som Kalmar FF planerat presenteras försvararen i veckan. 

Kalmar FF klarade sig kvar i allsvenskan via kval föregående säsong och Nanne Bergstrand har tagit över som huvudtränare i klubben efter att KFF sparkat Magnus Pehrsson tidigare under säsongen. Det blir Nanne Bergstrands fjärde sejour i klubben