Köps loss av MFF för miljonsumma

Foto: NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN
Foto: NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN
Foto: NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN

Malmö FF köper loss Romain Gall från Gif Sundsvall. 

Enligt SportExpressens uppgifter landar mittfältaren i Malmö under onsdagen för att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen. 

MFF betalar drygt fem miljoner kronor till "Giffarna" - och går allt enligt planerna presenteras han officiellt inom de närmaste dagarna.

Malmö FF gjorde för ett tag sedan klart med anfallaren Marcus Antonsson från Leeds United. MFF köpte loss honom från den engelska klubben efter att en förre Kalmar-spelaren varit utlånad till Blackburn under den här säsongen. 

Där var han med och tog upp klubben från League One till The Championship.


LÄS MER: Allsvenskan 2018 – spelschema, resultat, tabell. 


Molins presenteras snart

Men MFF är inte nöjda där. 

Guillermo Molins väntas bli klar inom kort och nu är även ytterligare ett nyförvärv på plats. 

Enligt SportExpressens uppgifter landar Gif Sundsvalls mittfältare Romain Gall i Malmö under onsdagen. Där ska han genomgå den obligatoriska läkarundersökningen. Efter det väntas han presenteras officiellt av klubben inom de närmaste dagarna. 


FÖLJ DITT LAG I ALLSVENSKAN: Få nyheter skickade i Messenger direkt till telefonen

Foto: NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN

Gall köps loss för drygt fem miljoner

MFF har varit överens med Sundsvall om övergångssumman på dryga fem miljoner kronor ett tag och i dagarna föll också de sista detaljerna på plats mellan parterna. Gall har varit en nyckelspelare i Sundsvall under en tid och stått för sju mål och fyra framspelningar på tolv allsvenska matcher den här säsongen. 


LÄS MER: Följ allsvenskan här – mål, highlights och direktrapport. 


Har gjort sju mål i årets allsvenska

Gall är delad trea i allsvenskans skytteliga väntas bli spelklar redan till den kommande matchen mot Örebro SK borta på lördag.

Samtidigt står det klart att Alexander Jeremejeff lämnar MFF. Han har skrivit på ett treårskontrakt med BK Häcken och kommer att presenteras under dagen för sin nya klubb.