Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Kändes att jag kommit till Sveriges största klubb"

Fouad Bachirou Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Sören Rieks. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Nästan 3 000 åskådare på Malmö IP.

Då både trivdes och glänste MFF:s nyförvärv.

– Riktigt skönt att komma hit och känna passionen från supportrarna, säger Fouad Bachiro

Tillsammans med Arnor Traustason är Fouad Bachirou och Sören Rieks Malmö FF:s största värvningar så här långt inför säsongen 2018.

I 1–0-segern mot Fremad Amager debuterade båda två.

2 771 åskådare på plats på Malmö IP gav duon ett varmt välkomnande.

– Jag var inte överraskad. För jag vet var jag kommit. Det här är Malmö. Sveriges största klubb, säger Fouad Bachirou som i den första halvlek han spelade imponerade med bollkontroll och spelvändningar av hög klass.

– Det var okej för att var första matchen. Handlar mycket om att komma i form och lära känna medspelarna. Förhoppningsvis blir både jag och laget bättre och bättre.

Kände passionen från supportrarna

Bachirou är glad att debuten är avklarad och ser fram emot mer.

– Det var skönt. Riktigt skönt att komma hit och känna passionen från supportrarna. Det kändes att jag kommit till Sveriges största klubb.

Sören Rieks – vars förra klubb IFK Göteborg spelade sin årspremiär samtidigt som MFF och förlorade mot danska Ålborg med 3–1 – hade känslor liknande Bachirous.

– Det kändes bra. Jag tänkte inte så mycket på bytet från Göteborg. Men det var en bra känsla att komma i gång och en bra känsla från publiken Jag kände direkt att de är väldigt passionerade och att de hjälper en att få upp intensiteten. Det var ett bra första intryck, säger Sören Rieks.

Matchens enda mål gjordes av Teddy Bergqvist i den 83:e minuten då han säkert placerade in 1–0 efter ett bra inlägg från höger av Eric Larsson.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!