Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Malmö FF nobbar jättebudet på stjärna

Alla snackisar från Allsvenskan med Jonatan Pinheiro Diamant, Casper Nordqvist och Philip Gadd.
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Anders Christiansen har varit en nyckelspelare i MFF under flera år. 

Enligt SportExpressens uppgifter vill nu Al Nassr FC i Saudiarabien köpa loss dansken och är beredda att lägga omkring 30 miljoner kronor för att värva spelaren. 

Sportchefen Daniel Andersson vet om intresset, men vill helst inte sälja sin danske stjärna – under fredagen tackade MFF nej till budet, erfar SportExpressen.

Anders Christiansen har varit en nyckelspelare i Malmö FF under flera år och det här året är inget undantag. Han har gjort åtta mål och tre framspelningar hittills i allsvenskan och matchen mot Djurgården senaste ledde MFF med 2-0 och såg ut att gå mot en säker trepoängare. 

Men när Christiansen utgick skadad rasade sedan allt för MFF, som förlorade med 3-2 efter att ha släppt in tre mål på åtta minuter i slutet av andra halvlek. 

Totalt värt 30 miljoner kronor 

30-åringen förlängde sitt kontrakt så sent som för nästan exakt ett år sedan och har kontrakt med Malmö FF till och med 2024. Hittills har MFF också nobbat alla bud som kommit in för att köpa loss spelaren, där bland annat New York City FC var beredda att lägga omkring 17 miljoner för att köpa loss mittfältaren i juni i fjol. 

Enligt SportExpressens uppgifter vill nu Al Nassr från Saudiarabien köpa loss mittfältaren och är beredda att lägga ett bud värt sammanlagt 30 miljoner kronor. 

Försökte köpa loss Mesut Özil 

Al Nassr försökte nyligen köpa tyske mittfältsstjärnan Mesut Özil från Arsenal för 55 miljoner kronor, men spelaren har nobbat och ser i stället ut att skriva på för DC United i MLS i vinter. Detta enligt uppgifter i flera engelska medier. 

Sportchefen Daniel Andersson vet om intresset och vad det handlar om för bud på Christiansen från Al Nassr, men vill helst inte sälja sin stjärna och har hittills sagt nej. Transferfönstret i Saudiarabien stänger den 25 oktober. 

Enligt uppgifter till SportExpressen tackade MFF nej till budet så sent som i går – en flytt till Saudiarabien blir därmed inte av för Christiansen.

SportExpressen har förgäves sökt Anders Christiansens agent Hasan Cetinkaya för en kommentar. 

Dribblar av hela försvaret – och målvakten: ”Vad är det för mål?!”.