Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Innocents känslosamma avsked till supportrarna

Milojevic: "De är bäst i Sverige – Var ett lätt val"
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Bonke Innocent har inte kommit överens med Malmö FF om en kontraktsförlängning och mittfältaren har räknats bort av sportchefen Andreas Georgson.

Nu tackar Innocent själv för sin tid i föreningen.

– Klubben har en stor plats i mitt hjärta, för evigt, säger han i ett pressmeddelande.

Efter fyra och ett halvt år i Malmö FF har Bonke Innocent spelat sin sista match med laget. Parterna har inte lyckats komma överens om en kontraktsförlängning. Nu är brytningen definitiv. Malmö FF har skickat ut ett pressmeddelande där de tackar Innocent för insatserna genom åren.

– Bonke är väldigt uppskattad för det han gjort i MFF både på och utanför planen men den här gången lyckades vi inte hitta en väg vidare tillsammans, säger sportchefen Andreas Georgson.

Innocent själv väljer att vända sig mot läktarna.

– Jag har alltid uppskattat allt stöd jag fått från supportrarna under min tid i Malmö FF. Den kärlek och tacksamhet jag känner gentemot dem går inte att beskriva med ord, men jag älskar dem alla och Malmö FF kommer alltid vara mitt lag, säger mittfältaren i pressmeddelandet.

Första orden: "Våra ambitioner linjerar med varandra"