Foto: DANIEL NILSSONFoto: DANIEL NILSSON
 Foto: DANIEL NILSSON
Foto: PETER KROON / KVPFoto: PETER KROON / KVP
 Foto: PETER KROON / KVP

HIF-ikonen klar för division 2-klubb

Publicerad

Helsingborgs IF:s tidigare skyttekung Alvaro Santos är klar för division 2-laget Hittarps IK.

– Han verkar sugen, säger Mattias Hallberg, Hittarps spelande sportchef, till Helsingborgs Dagblad.

När Hittarp till helgen tar emot Dalstorp finns ett välkänt namn i laguppställningen. 37-årige Alvaro Santos är klar för klubben och spelarlicensen är i hamn.

– Han är klar för att kunna spela nu, sen återstår det att se om han kommer att spela eller inte, säger Mattias Hallberg.

Var framgångsrik i Helsingborgs IF

Anfallaren som gjorde 45 mål för HIF under sina två sejourer i klubben och snabbt blev en publikfavorit har under årets säsong till och från tränat med division 2-laget och nu är han alltså redo för debut. Men om Santos verkligen kommer att spela är inte säkert.

– I förra veckan var han lite frånvarande, då hade han mycket på hemmaplan, men i övrigt har han tränat på. Han verkar sugen, så det är roligt, säger Hallberg.

Fem omgångar återstår av division 2 västra Götaland. Hittarp ligger femma i serien.

Relaterade ämnen
Martin Hardenberger
Martin Hardenberger

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag