Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Helsingborgs IF förlänger med Timossi Andersson

Regeringens krispaket ger 73 miljoner till herrarna – och 3,5 till damerna
Alex Timossi Andersson.Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Martin Olsson.Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Foto: ADAM IHSE/TT / TT NYHETSBYRÅN

Helsingborgs IF förlänger lånet med Alex Timossi Andersson.

19-åringen stannar säsongen ut.

– Det känns bra att det nu är helt klart och att man kan fokusera på kommande matcher, säger han till klubbens hemsida.

Låneavtalet mellan Helsingborgs IF och Bayern München löpte ut tisdagen den 30 juni. Efter förhandlingar har det nu förlängts och gäller säsongen ut.

– Förhoppningsvis får jag spela inför publiken på Södra Stå och Olympia snart igen. Det har jag saknat, säger Timossi Andersson till klubbens hemsida.

Även Martin Olsson skrev inför säsongen på ett avtal med slutdatum 30 juni. Där hoppas Helsingborgs IF också kunna förlänga.

– Jag tror att möjligheten finns att knyta upp honom säsongen ut i varje fall, det är det vi siktar på. Sedan får vi se vad Martin har att säga om det också. Han är ändå positiv och känner att han har tagit de steg han hoppades på att ta efter sin tidigare skada. Han har nu haft en lång träningstid med oss och spelar även väldigt bra fotboll igen, säger chefsscouten Adil Kizil till Fotbollskanalen.