Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han blir Mellbergs första värvning i HIF

Foto: ANDERS FORNGREN / BILDBYRÅN
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Olof Mellberg har gjort sin första värvning till HIF. 

Den kongolesiska landslagsmannen Ravy Tsouka har skrivit ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2022.

Det har varit en turbulent säsong för Helsingborgs IF på tränarposten. Per-Ola Ljung stod vid rodret i början av säsongen, men fick sparken. Henrik Larsson gjorde en oväntad återkomst som tränare, men blev inte långvarig. 

I augusti slutade han efter verbala påhopp. 

Då kom Olof Mellberg in. 

Han är Olof Mellbergs första värvning till HIF

Den förre landslagsmannen styrde den rödblåa skutan rätt och arbetar just nu med att förbereda HIF inför den kommande säsongen. 

Nu har han sin första pusselbit på plats. HIF meddelar på sin hemsida att de har gjort klart med försvararen och den kongolesiska landslagsmannen Ravy Tsouka. 25-åringen inledde sin karriär i franska Nantes, han har spelat i italienska Serie B och C innan han 2018 skrev på för Västerås SK i superettan. 

– Vi har följt Ravy under hans tid i VSK och ser egenskaper i honom som passar vårt arbetssätt bra. Det ska bli spännande att se hur han utvecklas i vår miljö, säger Olof Mellberg i ett pressmeddelande