Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Efter 7–0: ”Så otroligt stolt – kunde förlorat med mer”

Erdal Rakip: "Är kul att vinna så stort"
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Förlust med 7–0 – men Ballymena är mest glada över att det inte blir mer.

”Några heroiska prestationer” räddade laget från större förlustsiffror, menar klubbens tränare.

– Jag är så otroligt stolt över mina spelare, säger David Jeffrey till Ballymena Guardian inför returmatchen mot Malmö FF.

Ballymena United fick vända hem från Malmö med det pinsamma slutresultatet 7–0.

Men det nordirländska deltidslaget gjorde det knappast med svansen mellan benen.

När David Jeffrey blickar tillbaka till förra torsdagen gör han det med stolthet – och en viss lättnad över att siffrorna stannade vid 7–0.

– Jag är så otroligt stolt över mina spelare. Vi förlorade med 7–0, men vi kunde ha förlorat med mer. Vi hade några heroiska prestationer, säger Ballymenas tränare till den nordirländska tidningen Ballymena Guardian – i en artikel rubricerad ”Mäktiga Malmö kommer till stan”.

– Vi bidrog kanske till ett eller två av målen. Men vi spelade mot ett lag som toppar tabellen i Sverige och är obesegrade i ligan. De är så skickliga, snabba och väldigt talangfulla. Det var en utmaning och en möjlighet att lära, fortsätter han.

Gav spelarna ledigt över helgen

Ballymenas tränare gav spelarna ledigt över helgen. Laget tränade på tisdagen för att förbereda inför torsdagens returmatch i på Ballymena Showgrounds.

Leroy Millar, den 23-årige mittfältaren som jobbar i en sportbutik till vardags, är mer taggad än nervös inför en match som han ”sent kommer glömma”.

– Vi har ingenting att förlora. Vi ska ge det en chans och se vad som händer, säger Leroy Millar till Ballymena Guardian.