Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Förlänger med Mjällby efter succésäsongen

Foto: BILDBYRÅN

Mjällby överraskade stort i årets allsvenska. Under onsdagseftermiddagen kunde Kvällsposten avslöja att mittfältskuggen Jesper Gustavsson förlänger till 2023 – något som senare också blev officiellt. 

Han har varit i Mjällbys A-lag sedan 2013. I år hemma mot Kalmar gjorde Jesper Gustavsson sitt första allsvenska mål.

På Blekingelagets mittfält var 26-åringen en viktig faktor till den stora succén som Mjällby svarade för i årets allsvenska. Laget slutade femma som nykomling, en sensation förstås.

Under onsdagseftermiddagen kunde Kvällsposten avslöja en glädjande nyhet: Gustavsson förlänger sitt kontrakt till 2023. 

Nuvarande avtal skulle ha löpt ut efter nästa säsong men nu blir det alltså ytterligare två år efter det för trotjänaren. 

Officiellt under kvällen 

Det hela blev officiellt under kvällen och sportchef Hasse Larsson är belåten:

- Detta är ytterligare en lokal spelare som varit bärande och bidragit till att Mjällby AIF återigen spelar allsvensk fotboll. Ett fortsatt led i strategin och förlänga med den stomme som varit med på hela resan senaste säsongerna. En väldigt lojal spelare, outtröttlig och alltid väldigt ouppskattad av motståndarna, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.