Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Filip Sjöberg lämnar HIF – klar för Dalkurd

Stort fokus på silly season med Noa Bachner, Anel Avdic och Philip Gadd
Filip Sjöberg har spelat sin sista HIF-match för den här gången.Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
Sjöberg firar med lagkamrater i HIF.Foto: Bildbyrån

Filip Sjöberg lämnar Helsingborgs IF för Dalkurd.

Mittfältaren går till superettanklubben men har en återköpsklausul inskriven i kontraktet.

– Som Helsingborgsgrabb är det jobbigt att behöva säga adjö och tacka för mig, säger Sjöberg i ett pressmeddelande.

Filip Sjöberg, fostrad i Helsingborgsklubben Eskilsminne, lämnar HIF för Dalkurd. Mittfältaren som debuterade för HIF i superettan våren 2018 har gjort 19 matcher för HIF, och gjorde så sent som i matchen mot AIK sin första allsvenska poäng.

– Som Helsingborgsgrabb är det jobbigt att behöva säga adjö och tacka för mig. Jag är lycklig över att ha fått uppleva fina stunder som HIF-spelare med ett avancemang från superettan till allsvenskan som det starkaste minnet. Jag är helt övertygad om att jag tar rätt steg i min utveckling genom att gå till en klubb som passar mig bra, där jag kommer få spela och utvecklas vidare. Innan jag vänder blad i min karriär skulle jag vilja tacka alla supportrar, lagkamrater men speciellt Jonas Ohlander (akademichef), Jens Karlsson (utvecklingschef) och A-tränarna som har lärt mig otroligt mycket, säger Filip Sjöberg i pressmeddelandet.