Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Felix Beijmo tvingas träna med U23-laget

Felix Beijmo.Foto: BILDBYRÅN
Felix Beijmo.Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN

Werder Bremen vill att Felix Beijmo, 21, hittar en ny arbetsgivare.

Fram till dess tränar han med klubbens U23-lag.

Felix Beijmo lämnade Djurgården för Werder Bremen sommaren 2018 men fick aldrig debutera i tyska Bundesliga innan han ett år senare lånades ut till Malmö FF.

Efter en höst med åtta allsvenska startmatcher är det nu oklart var Beijmo ska spela till våren. MFF-lånet löpte ut vid årsskiftet. Sedan dess har högerbacken haft semester och tränat på egen hand. Nu ska han tillbaka in fotbollsträning – men inte med Werder Bremens A-lag. I stället får han försöka hålla formen tillsammans med U23-spelarna.

– Efter att Felix de senaste veckorna hållit sig i form på egen hand vill vi ge honom möjlighet till lagträning, därför går han i eftermiddag in i träning med U23-laget. Vårt gemensamma mål är fortfarande att hitta en klubb där han kan få regelbunden speltid, säger sportchefen Frank Baumann till klubbens hemsida. 

Har öppnat för Malmö FF

Felix Beijmo har tidigare öppnat dörren för att återvända till Malmö FF.

”Malmö är alltid ett alternativ och förblir det, men först och främst måste de få klart med en ny huvudtränare. Sådant är väldigt viktigt även för oss spelare”, skrev han i ett sms till Kvällsposten den 1 januari. 

Nu har Malmö FF gjort klart med Jon Dahl Tomasson som ny huvudtränare men det är oklart om Beijmo är med på hans och sportchefen Daniel Anderssons lista över möjliga nyförvärv inför den kommande säsongen.