Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Erton Fejzullahu klar för spel i allsvenskan

Foto: OSKAR MÅNSSON
Erton i Djurgården för tre år sedan. Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN

Här är Kalmars senaste nyförvärv.

Erton Fejzullahu är klar för klubben och gör sin första träning med laget i dag.

- Han tränar med oss nu sedan ska vi försöka få alla papper klara så snart som möjligt, säger sportchefen Thomas Andersson-Borstam.  

Efter att Erton Fejzullahu bröt kontraktet med sin kinesiska klubb Dalian Transcendence i vinterfönstret ryktades det om en återkomst till Djurgården. Men intresset från Blåränderna var svalt och anfallaren skrev i stället på för Sarpsborg i Norge i mars i år. 

Bekräftade att han lämnar

För några dagar sedan bekräftade Erton själv också att han skulle söka sig vidare från Norge - och då tog ryktena om en återkomst i Djurgården fart igen Men står det klart att det blir en annan allsvensk klubb för Fejzullahu. Enligt SportExpressens uppgifter är han klar för Kalmar FF. Anfallaren väntas presenteras inom kort och blir därmed ett välkommet tillskott för KFF - som slåss om att hålla sig kvar i allsvenskan. I Norge gjorde Fejzullahu två mål på tolv matcher. Sportchefen Thomas Andersson-Borstam bekräftar att klubben värvat den förre DIF-spelaren. 

– Det stämmer. Han tränar med oss just nu och sedan ska vi försöka få alla papper klara så fort som möjligt. Det blir en del jobb med det nu för att hinna få han spelklar så fort som möjligt, säger han. Kalmar FF bekräftade tidigare i veckan att klubben värvat hem Jonathan Ring från turkiska Genclerbirligi. 

Kalmar FF har bekräftat affären på sin hemsida

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!