Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kritiken: ”Det ska inte vara så här...”

MFF besegrade Varberg med 3-2.
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Adi Nalic.
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Foto: Discovery+

Malmö vann med 3-2 hemma mot Varberg.

Efter matchen var målskytten Lasse Nielsen inte nöjd med insatsen.

– Skönt med vinst, men det behöver inte vara så här varje jävla match, säger han i Discovery+.

Malmö var pressat att vinna efter att ha blivit utspelade av Djurgården i förra omgången. Och det var en händelserik match som utspelade sig på Eleda stadion. 

Det var ett roterat hemmalag som tog emot Varberg. Det första målet kom efter att Felix Beijmo hittade fram till Adi Nalic som petade bollen vidare till Veljko Birmancevic som placerade in bollen i ett öppet mål. Alla tre spelarna gjorde sin första start för säsongen.

Stanisic kvitterade

Men Varberg skulle inte ge upp. Oliver Stanisic nådde högst på en hörna och han satte sitt tredje mål för säsongen. Det oavgjorda resultatet stod sig till halvtidsvilan.

I den andra halvleken gjorde Malmö flera byten, något som skulle visa sig vara avgörande.

Malmös inhoppare avgjorde

I matchminut 61 satte Lasse Nielsen ledningsmålet efter en tilltrasslad situation i straffområdet.

Med cirka tio minuter kvar av ordinarie tid slog ännu en avbytare till. Sören Rieks hittade nätet efter en vacker kanon med vänsterfoten och Malmö såg ut att gå mot en komfortabel vinst.

Men bara två minuter senare reducerade Varberg via Simon Karlsson Adjei och det var återigen spänning i matchen.

Malmö skulle dock hålla emot och vann med 3-2.

Nielsen: ” Borde inte vara så här”

Efter matchen var målskytten Nielsen inte nöjd med lagets insats.

– Skönt med vinst, men det behöver inte vara så här varje jävla match. Det borde inte vara så här. Jag är glad över vinsten, men vi borde göra det bättre, det ska inte behöva vara tajt i slutet, säger han i Discovery+.

Han fortsätter:

– Om jag visste vad problemet var skulle vi fixa det. Vi hade bra kontroll tills de gjorde målet. Denna match och Östersund och Hammarby borde vi göra det bättre och inte oroa oss för en långboll som landar bakom oss som de gör mål på. Jag är inte nöjd med att vi släppte in två mål, vi får göra det bättre mot AIK.