Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Brännströms svar efter ryktena om MFF och AIK

Rosenberg avslutar allsvenska karriären - med Örebrokross
Andreas Brännstrsöm.Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
Malmö FF:s tränarstab.Foto: ANDREAS HILLERGREN/TT

Andreas Brännström har uppgetts vara på väg till både Malmö FF och AIK.

Nu berättar han själv om spekulationerna.

– Jag vet inte var allt kommer ifrån, säger tränaren till jp.se.

Uwe Rösler påstås vara på väg bort från Malmö FF och efter en allsvensk fjärdeplats kan Rikard Norling inte vara helt säker på att han får behålla sitt jobb som tränare för AIK.

Den senaste tiden har det på sociala medier förekommit uppgifter som placerat Andreas Brännström i de båda storklubbarna.

Han är i nuläget tränare för J-Södra som på söndagen avslutade säsongen i superettan, en serie som de ska spela i även nästa säsong. Och Brännström är inställd på att stanna.

– Det är mycket skriverier på bloggar och liknande. Min plan är att vara kvar i J-Södra och göra det lite bättre nästa år, säger han till jp.se.

Brännström har kontrakt med J-Södra

J-Södra hade hopp om avancemang till allsvenskan hela vägen in i den sista omgången av superettan där man kryssade hemma mot BP.

52 poäng räckte till en fjärdeplats, två poäng bakom Brage som tog kvalplatsen och därmed får göra upp med Kalmar FF om en plats i allsvenskan 2020.

Brännströms kontrakt med J-södra sträcker sig över 2020.