Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Borde fått in minst ett mål”

Carl Johansson deppar.Foto: ERIK SIMANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN
Bergets mål blev matchens enda.Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL/TT / TT NYHETSBYRÅN

FALKENBERG. Trots en man mer i över 80 minuter blev det inga poäng för Falkenberg. MFF vann med 1-0 och mittbacken Carl Johansson är besviken.
– Vi borde fått in minst ett mål, säger han.

Precis som i fjol saknades inte chanser för Falkenberg hemma mot Malmö, men precis som i fjol slutade det ändå med uddamålsförlust. 

Trots Isaac Kiese Thelins utvisning efter åtta minuter vann MFF - detta efter ett segermål från skåningarna blott två minuter senare genom Jo Inge Berget. 

Falkenberg kom dock så nära en kvittering som det bara går i första halvlek, men Karl Söderströms avslut gick stolpe, längs mållinjen och sedan stolpe igen.

– Vi hade en man mer och borde fått in minst ett mål. Klart vi är besvikna, säger mittbacken Carl Johansson. 

”Inte haft marginalerna på vår sida” 

Falkenberg har haft otur mot topplagen. De släppte in kvitteringen mot AIK i 90:e minuten och tappade även krysset borta mot Djurgården och hemma mot Norrköping i matchens sista spark. 

– Vi har inte haft marginalerna på vår sida, men det som känns bra är att vi är med i alla matcher. Poängen kommer att komma om det fortsätter så här. 

Irriteras över domarnivån: ”Frustrerande” 

Efter Kalmars seger borta mot Häcken har det tajtats till i toppen. Falkenberg, Kalmar och Östersund har alla tolv poäng, jumbon Helsingborg tio som under måndagskvällen tar emot Norrköping. Hur Johansson ser på läget i botten?

– Det är inte lönt att kolla tabellen. Det är halva säsongen kvar och det gäller att fortsätta så kommer trepoängarna att komma, säger han som irriterades över Malmös maskningar. 

– När vi spelade mot Hammarby fick vi varning efter 15 minuter för just det, när vi inte ens försökte maska! Vad är skillnaden nu? Det är en väldigt ojämn nivå från match till match, klart vi blir frustrerade!