Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bara detaljer från isländsk värvning

Här är några av höjdpunkterna från matchen.
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN
Foto: JOHAN BERNSTRÖM / BILDBYRÅN

Här är spelaren som kan bli Helsingborgs nästa nyförvärv. 

Enligt uppgifter till SportExpressen är KA Akureyris mittfältare Daniel Hafsteinsson nära att bli klar för klubben. 

Inget är helt klart eller påskrivet men mycket talar för att den isländske mittfältaren kan presenteras i veckan. 

Helsingborg är ute efter att förstärka truppen och har tidigare lagt bud på isländske anfallaren Brynjolfur Willumsson, från Breidablik. Men där har förhandlingarna inte gått i mål ännu och frågan är just nu om det blir en värvning av den isländske anfallaren.

Klubben meddelade i går att den 25-årige anfallaren Fatawa Safiu  från Ghana tas in på provspel och kommer att spela U21-matchen mot Östers IF. 

Budat på flera islänningar 

Även om inte Helsingborg går i mål med Willumsson ser det ut att bli en isländsk förstärkning till klubben ändå. 

Enligt uppgifter till SportExpressen pågår nu slutförhandlingar med KA Akureyris Daniel Hafsteinsson. En mittfältare som är född 1999 och som nu är detaljer ifrån att skriva på för HIF. Går slutförhandlingarna i i lås kan han presenteras officiellt innan veckan är slut. 

Målvaktsfrågan löst inom kort 

Sedan tidigare är också klubben på jakt efter en målvakt och där har klubben budat på David Mitov-Nilsson i IFK Norrköping och även haft kontakt med tidigare Manchester United-målvakten Anders Lindegaard, 35.

Mitov-Nilsson har varit förstavalet men för att den övergången skulle gå i lås var IFK Norrköping tvungna att hitta en ersättare, vilket de inte löst ännu. Men lösningen på målvaktsfrågan är bara dagar bort enligt spelande sportchefen Andreas Granqvist.  

FÖLJ DITT LAG I ALLSVENSKAN: Få nyheter skickade i Messenger direkt till telefonen

LÄS MER: Följ allsvenskan här – mål, highlights och direktrapport