Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bajenvärvningen var i dialog med Malmö FF

Milojevic: "De är bäst i Sverige – Var ett lätt val"
Marti Cifuentes var i kontakt med Malmö FF.
Foto: ANDERS KJæRBYE / FODBOLDBILLEDER BILDBYRÅN
Malmö FF valde att anställa Milos Milojevic.
Foto: FRITZ SCHIBLI / EXPRESSEN/KVÄLLSPOSTEN

Milos Milojevic har ersatt Jon Dahl Tomasson.

Nu berättar Hammarbys nya tränare Marti Cifuentes att han också var en av kandidaterna till jobbet i Malmö FF.

– Jag var i samtal med två klubbar men i slutändan är jag riktigt glad att jag hamnade i Hammarby, säger Cifuentes till bold.dk.

I slutet av förra året valde Jon Dahl Tomasson att säga upp sig efter två säsonger i Malmö FF. Klubben gav sig ut på tränarjakt och sportchefen Andreas Georgson har berättat att kontakt togs med flertalet namn i samband med att marknaden sonderades innan valet till slut föll på Milos Milojevic.

Marti Cifuentes var en av de aktuella tränarna. Ålborgs sportchef Inge Andre Olsen berättar för bold.dk att både Malmö FF och Hammarby fick godkännande att diskutera med Cifuentes som hade en utköpsklausul på motsvarande strax över två miljoner kronor.

Cifuentes ny tränare för Hammarby

Cifuentes själv vill inte kommentera MFF-uppgifterna mer ingående.

– Jag är inte så sugen på att prata om andra klubbar än Hammarby och Ålborg nu men vad som är sant är att det alltid är en ära att dra till sig intresse från klubbar som ser en som en bra kandidat till ett projekt, säger han till bold.dk.

Cifuentes tar över som Hammarbys tränare från och med den första mars om laget inte kommer överens med Ålborg om att han får tillåtelse att ansluta tidigare till sitt nya jobb.

Första orden: "Våra ambitioner linjerar med varandra"