Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Allsvenska klubbar på jakt efter Jetmir Haliti

Jetmir Haliti.
Foto: JESPER ZERMAN / BILDBYRÅN
Mjällby har visat intresse.
Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN
Även Degerfors har visat intresse.
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

J-Södra föll i kvalet till allsvenskan efter förlust mot Kalmar FF.

Trots det kan det bli spel i landets högsta serie för Jetmir Haliti - Kvällsposten kan avslöja Degerfors och Mjällby är intresserade av försvararen.

– Just nu utvärderar vi situationen, säger Halitis agent Nima Modyr. 

Efter en 1-3–förlust i första matchen hemma på Stadsparksvallen och en mållös retur på Guldfågeln arena stod det klart att Jönköpings Södra var numret för litet mot Kalmar FF i kampen om en plats i allsvenskan. 

Trots det har många spelare i Södra svarat för individuellt mycket starka säsonger, vilket har noterats av klubbar högre upp i seriesystemet. En av dessa är Jetmir Haliti – försvararen har varit en av Jönköpings absolut bästa spelare sedan ankomsten till Södra inför säsongen 2019. 

Kamp mellan Degerfors och Mjällby

Nu kan Kvällsposten avslöja att den Malmöfödde och MABI-fostrade spelaren jagas av två allsvenska klubbar – 2020:s succélag Mjällby och nyblivna allsvenska laget Degerfors är både intresserade av att knyta till sig Haliti inför säsongen 2021. Försvararens kontrakt med J-Södra sträcker sig fram till årsskiftet 2021-2022.

Halitis agent Nima Modyr är fåordig om intresset:

– Det stämmer att många klubbar är intresserade, men vilka det rör sig om vill jag inte kommentera. Just nu utvärderar vi bara intresset runt Jetmir.