Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Allsvenska guldhjälten slutar – avtackning mot Djurgården

Stefan Larsson. Foto: SUVAD MRKONJIC / BILDBYRÅN
Marcus Antonsson och Stefan Larsson. Foto: SUVAD MRKONJIC / BILDBYRÅN

Stefan Larsson spelar sin sista match på söndag.

Efter mötet med Djurgården slutar Stefan Larsson.

– Jag har tänkt mycket det senaste halvåret, säger ytterbacken till Fotbollskanalen.

 

Med bara en match kvar på säsongen lämnar Stefan Larsson beskedet. Det blir ingen fortsättning på fotbollsplanen. Den 34-årige ytterbacken kommer att tackas av i samband med säsongsavslutningen mot Djurgården på söndag.

– Jag har tänkt mycket det senaste halvåret. Just nu känns det jätteskönt att ha tagit ett beslut. Sen har jag inte tänkt eller känt efter, det blir nog mer efter säsongen som de känslorna kommer smyga sig på, säger Larsson till Fotbollskanalen.

Stefan Larsson kom till Kalmar FF första gången 2007. Han vann SM-guld med laget 2008, stannade till 2011 och flyttade vidare till Elfsborg där han vann nytt guld 2012.

Kan stanna i Kalmar FF

Sedan 2014 har Larsson varit tillbaka i Kalmar FF men nu är den aktiva karriären snart över.

Men Stefan Larsson ser ut att bli kvar i Kalmar FF:s organisation. Han har utöver att vara spelare även haft ansvar för klubbens U17-lag vilket han gärna fortsätter med.

- Det är aktuellt att jag stannar, men inget är klart. Men tanken är att fortsätta i någon form. Det är jättekul att vara tränare. Spelarna är väldigt drivna och engagerade. Även om det tagit väldigt mycket tid att ha dubbla roller så har det uppdraget gett väldigt mycket tillbaka. Jag är tacksam över att ha fått vara en del av det laget och att jag fått följa spelarnas utveckling, säger Larsson till Fotbollskanalen.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!