Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ahmedhodzic ser ut att bänkas mot AIK

Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Foto: ANDREAS HILLERGREN/TT / TT NYHETSBYRÅN

Anel Ahmedhodzic ser ut att bänkas mot AIK. 

Enligt SportExpressens uppgifter är tränaren Jon Dahl Tomassons plan att satsa på Lasse Nielsen och Franz Brorsson som mittlås i kväll. 

Om inget oförutsett inträffar fram till matchstart bänkas alltså MFF:s stjärnskott. 

Malmö FF vann med nöd och näppe mot Varberg senast i allsvenskan, men släppte in två mål och var nära att släppa in ett tredje i slutet. Storfavoriten har haft en aningen knackig inledningen på allsvenskan med en förlust mot Djurgården och ett oavgjort resultat mot Östersunds FK. 

Är bra med trots knackig start

Ändå så är man bra med i kampen om SM-guldet och möter i kväll AIK på Friends arena. 

Där ser tränaren Jon Dahl Tomasson, som varit tydlig med att han ska använda sig av hela truppen och lufta många spelare i allsvenskan det här året, ut att bänka stjärnskottet Anel Ahmedhodzic. Enligt SportExpressens uppgifter är planen att satsa på Lasse Nielsen och Franz Brorsson som mittlås. 

Stjärnskottet ser ut att bänkas 

Om inget oförutsett händer så bänkas alltså MFF:s stjärnskott i kvällens match mot AIK, där Pavle Vagic även han väntas gå in från start. I AIK är högerbacken Mikael Lustig ett osäkert kort och han testas sent och det är oklart om han kan vara med mot MFF. Startelvorna släpps en timme innan avspark, alltså 17.30 under torsdagen.