Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

AC: ”Tror inte att Bale varit nöjd i Real heller”

”Jag har elva guld, han har ett”
Foto: JOHAN NILSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Rasmus Bengtsson går till hårt angrepp mot MFF-ledningen och tränaren Jon Dahl Tomasson.

I en intervju med Aftonbadet säger han sig blivit behandlad som en råtta.

Enligt lagkamraten och lagkaptenen Anders Christiansen är missnöje ofrånkomligt i elitfotbollen.

– Det är omöjligt att ha en trupp där alla spelare älskar tränaren, säger Christiansen.

Samtidigt som Malmö FF stormat mot guldet, varit överlägset och säkrat titeln med tre omgångar kvar har Rasmus Bengtsson haft sitt sämsta fotbollsår i karriären.

Han har petats av Jon Dahl Tomasson och i en intervju med Aftonbladet säger han sig ha blivit behandlad som en råtta och att han inte fått någon rimlig förklaring till varför han inte får spela.

Något som tillbakavisas av Tomasson.

– Han har varit olyckligt skadad och under tiden har tre andra spelare tagit chansen, den förklaringen har han också fått, säger tränaren.

MFF:s lagkapten Anders Christiansen säger att han inte läst vad Rasmus Bengtsson sagt.

– Men rent generellt: Ju högre nivå du är på, ju bättre klubb du spelar för, desto bättre spelare är det och desto större egon finns det, säger Christiansen.

Man kan ”inte undgå det”

Enligt honom finns det ingen tränare som är omtyckt av samtliga sina spelare.

– Det har jag aldrig varit med om tidigare och det tror jag aldrig att jag kommer vara med om i framtiden, säger Christiansen och poängterar att problematiken gäller på alla nivåer.

– Frågar du Bale i Real Madrid så tror jag inte heller att han varit helt nöjd med hur han behandlats av klubben och tränaren, och han är trots allt en stor världsstjärna. Man kan tyvärr inte undgå det.