Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnan svarar nu på ryktena om rival-flytt

Ludvig Rensfeldt. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Lucas Elvenes. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG / BILDBYRÅN

Rögles tunga trend fortsätter. 

I rond ett av dubbelmötet åkte hemmalaget på förlust.

Efter matchen svarade Ludvig Rensfeldt på uppgifterna kring en flytt.  

Det började visserligen bra för Rögle, som inledde rond ett i dubbelmötet mot HV 71 med två powerplay. Och i det andra fick man utdelning. 

Bryan Lerg tryckte in ledningsmålet efter drygt åtta minuters spel. Men efter det tog HV 71 över mer. 

Rögle gick ner något i tempo och HV 71 tog över. I kvällens fjärde powerplay kvitterade Martin Thörnberg. Och i den andra perioden styrde David Ullström in ledningsmålet i fem mot fem. 

– Det var ingen jättebra hockeymatch. Det var otroligt sköna poäng för vår del. Vi har haft det rätt tungt, säger HV 71:s Martin Thörnborg. 

.– Vi försöker hitta jämnheten i spelet, att leverera samma spel varje kväll. Men det vill sig inte riktigt. Men vi håller ihop det bra och tar det tre poäng.

Jagade kvittering

Trots ett övertag i stora delar av den tredje perioden vaskade man aldrig fram tillräckligt vassa chanser för en kvittering.

– Vi gör ingen bra match i dag. Vår prestation är alldeles för dålig för att förtjäna att vinna. HV vinner rättvist, vi är väldigt besvikna på vår prestation, säger Ludvig Rensfeldt. 

Därmed fortsätter det gå tungt för seriejumbon – som trots att Cam Abbott tagit över som huvudtränare inte fått det att lossna. 

Match ett i dubbelmötet förlorade Rögle med 2-1. På fredagen tar HV 71 emot Rögle i Jönköping.

– Vi måste vara mycket bättre i morgon (fredag) om vi ska ha en chans, säger Ludvig Rensfeldt.

Vad kan hända på ett knappt dygn? 

– Jag vet inte, jag har inte något riktigt bra svar på varför. En del  av oss måste kolla sig själv i spegeln för att gör en bättre insats i morgon. Annars vinner vi inte i morgon heller. Så enkelt är det. 

Svarar på övergångsrykte

Enligt Aftonbladet har både Frölunda och Djurgården visat intresse för Ludvig Rensfeldt. Forwarden har ett utgående kontrakt och placeras till nästa säsong i någon av klubbarna.

– Jag såg det, jag har inga kommentarer till det. Jag är Röglespelare och kommer vara det den här säsongen. Sen får man se vad som händer, jag har ingen aning. Nu fokuserar jag på att vinna matcher med Rögle, säger han. 

– Det är kul (att det finns intresse), men jag har ingen aning om hur mycket sanning som ligger i vad. Men nu spelar jag i Rögle och jag trivs bra här. Kan inte säga något mer.

Har det funnits någon kontakt? 

– Det får du ta med agenten. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!