Ludvig Rensfeldt. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅNLudvig Rensfeldt. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Ludvig Rensfeldt. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Lucas Elvenes. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅNLucas Elvenes. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Lucas Elvenes.  Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG / BILDBYRÅNFoto: CHRISTIAN ÖRNBERG / BILDBYRÅN
 Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG / BILDBYRÅN

Stjärnan svarar nu på ryktena om rival-flytt

Publicerad

Rögles tunga trend fortsätter. 

I rond ett av dubbelmötet åkte hemmalaget på förlust.

Efter matchen svarade Ludvig Rensfeldt på uppgifterna kring en flytt.  

Det började visserligen bra för Rögle, som inledde rond ett i dubbelmötet mot HV 71 med två powerplay. Och i det andra fick man utdelning. 

Bryan Lerg tryckte in ledningsmålet efter drygt åtta minuters spel. Men efter det tog HV 71 över mer. 

Rögle gick ner något i tempo och HV 71 tog över. I kvällens fjärde powerplay kvitterade Martin Thörnberg. Och i den andra perioden styrde David Ullström in ledningsmålet i fem mot fem. 

– Det var ingen jättebra hockeymatch. Det var otroligt sköna poäng för vår del. Vi har haft det rätt tungt, säger HV 71:s Martin Thörnborg. 

.– Vi försöker hitta jämnheten i spelet, att leverera samma spel varje kväll. Men det vill sig inte riktigt. Men vi håller ihop det bra och tar det tre poäng.

Jagade kvittering

Trots ett övertag i stora delar av den tredje perioden vaskade man aldrig fram tillräckligt vassa chanser för en kvittering.

– Vi gör ingen bra match i dag. Vår prestation är alldeles för dålig för att förtjäna att vinna. HV vinner rättvist, vi är väldigt besvikna på vår prestation, säger Ludvig Rensfeldt. 

Därmed fortsätter det gå tungt för seriejumbon – som trots att Cam Abbott tagit över som huvudtränare inte fått det att lossna. 

Match ett i dubbelmötet förlorade Rögle med 2-1. På fredagen tar HV 71 emot Rögle i Jönköping.

– Vi måste vara mycket bättre i morgon (fredag) om vi ska ha en chans, säger Ludvig Rensfeldt.

Vad kan hända på ett knappt dygn? 

– Jag vet inte, jag har inte något riktigt bra svar på varför. En del  av oss måste kolla sig själv i spegeln för att gör en bättre insats i morgon. Annars vinner vi inte i morgon heller. Så enkelt är det. 

Svarar på övergångsrykte

Enligt Aftonbladet har både Frölunda och Djurgården visat intresse för Ludvig Rensfeldt. Forwarden har ett utgående kontrakt och placeras till nästa säsong i någon av klubbarna.

– Jag såg det, jag har inga kommentarer till det. Jag är Röglespelare och kommer vara det den här säsongen. Sen får man se vad som händer, jag har ingen aning. Nu fokuserar jag på att vinna matcher med Rögle, säger han. 

– Det är kul (att det finns intresse), men jag har ingen aning om hur mycket sanning som ligger i vad. Men nu spelar jag i Rögle och jag trivs bra här. Kan inte säga något mer.

Har det funnits någon kontakt? 

– Det får du ta med agenten. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag