Foto: NILS PETTER NILSSONFoto: NILS PETTER NILSSON
 Foto: NILS PETTER NILSSON
Foto: TOMAS LEPRINCEFoto: TOMAS LEPRINCE
 Foto: TOMAS LEPRINCE

Förra MFF-backen korsbandsskadad

Publicerad

Förra MFF-backen och landslagsspelaren Erik Johansson har skadat korsbandet. 

Därmed missar han FC Köpenhamns kval till Champions League. 

– Jag kommer starkt tillbaka, det är jag säker på, säger Erik Johansson. 

Oturen var i helgen framme för förra MFF-backen Erik Johansson, nu i FC Köpenhamn.

I matchen mot AC Horsens fick backen en smäll och skadade korsbandet. 

Landslagsbacken måste opereras och kommer vara borta året ut. Det betyder också att han missar klubbens kval till Champion League. 

- Jag är mest ledsen att jag inte kan vara med på planen och hjälpa laget i de viktiga matcher vi har framför oss. Men laget ska nog kunna klara det utan mig, och det är inget jag kan göra något åt nu när skadan har skett. Så jag vill hålla huvudet högt och bidra till truppen så gott jag kan och arbeta hårt på min rehabilitering, säger Erik Johansson till FCK:s hemsida. 

– Jag kommer starkt tillbaka, det är jag säker på. 

Erik Johansson, 28, spelade i MFF 2013-2015. Han har också spelat 12 landskamper. 

Relaterade ämnen
Elisabeth Lindbäck
Elisabeth Lindbäck

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag