”Flickvännen inte så nöjd med det där...”

Publicerad

"Går vi upp i SSL ska jag tatuera in ditt namn och nummer på armen".

Så sa Max Johansson till Tim Nyander efter att FBC Kalmarsund förlorat mot Salem med 8-1.

En kvalrysare senare var saken ett faktum.

– Hans flickvän är inte så nöjd, säger lagkompisen Tim Nyander.

Det såg mörkt ut för FBC Kalmarsund i jakten på en SSL-plats.

Efter 8-1-förlusten tänkte Max Johansson att han skulle sprida lite extra motivation.

– Han kom fram till mig och så "går vi till SSL då ska jag ha din autograf på min arm". Sedan skakade vi hand på det, vände steken och gick upp, berättar Tim Nyander och fortsätter:

– Jag trodde aldrig han skulle göra det, men han stod sitt kast och det är ganska kul nu i efterhand.

"Flickvännen var inte nöjd"

Det gick som det gick och efter en riktig kvalrysare tog laget klivet upp i högsta divisionen förra helgen. Dagarna senare hyllades sedan Kalmarsund i statshuset – och direkt efteråt gick kompisarna till tatueraren.

– Det är lite svullet och håller på att läka, men det är okej, säger Max när han den efterföljande helgen pratade med Kvällsposten.

 

LÄS MER: Vill byta klubb - då råkade klubben avslöja priset av misstag 

 

Han ångrar sig inte.

– Vi torskade med 8-1 mot Salem, då tänkte jag "fan" och gav honom en liten morot. Jag visste att han skulle gilla det och tycka det var kul. Det taggade honom.

– Jag visste att vi skulle vinna hemma, och sedan trodde jag det skulle bli tajt borta och det blev det ju. Men jag har alltid trott på det.

Efter besöket hos tatueraren fick Max flickvän än mindre överraskelse.

– Hon var inte jättenöjd. Hon vill att jag ska ta bort alla tatueringar, men jag säger till henne att hon får stå ut.

Tim bara skrattade.

– Det är ganska mäktigt. Han har två andra fylletatueringar, så han kan fortsätta klottra lite.

Martin Hardenberger
Martin Hardenberger

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag