Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Få allt om Malmö FF – skaffa Premium i dag

Malmö FF firar ett av alla mål förra säsongen.
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

Vill du ha Sveriges bästa bevakning av Malmö FF? 

Skaffa Kvällsposten Premium i dag – och få reportage, analyser och krönikor, intervjuer och de senaste nyheterna om storklubben.

– Det är rivstart i allsvenskan när Malmö FF tar emot Hammarby på lördag. Stormatch direkt i premiären och med Kvällsposten Premium missar du ingenting av det som händer i och kring Malmö FF, säger Mattias Larsson, reporter och krönikör. 

Säsongen 2021 blir viktig för MFF.

Laget ska försvara sitt SM-guld – och dessutom, som enda svenska lag, kvala till Champions League. 

MFF segerjublar efter vinsten 2020.
Foto: CHRISTOFFER BORG MATTISSON / BILDBYRÅN

Trots en tung försäsong med svaga resultat tippas de regerande mästarna åter ta hem allsvenskan. 

– Efter cupfiaskona mot Gais och Västerås har Malmö FF gått en hel månad utan tävlingsmatcher och frågan är när MFF:s form senast var så oviss inför en seriestart. Dessutom valde tränaren Jon Dahl Tomasson att låta matchen mot IFK Göteborg för två veckor sedan vara det officiella genrepet. Då var MFF klart bättre och vann rättvist och frågan nu är exakt var de regerande mästarna står. 

– Helt klart står vi inför ännu en högintressant MFF-säsong där klubbens mål är att upprepa mastodontbedriften från 2014 – vinna SM-guld och nå gruppspel i Champions League, säger Mattias Larsson, Kvällspostens reporter och krönikör. 

Kvällspostens krönikor och reporter Mattias Larsson på plats i Tel Aviv för att bevaka Europa League-kvalet mot Bnei Yehuda 2019.
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Kvällspostens reporter och krönikör Johan Dolck Wall intervjuar förre MFF-kapten Markus Rosenberg på ett träningsläger i Marbella.
Foto: CAROLINE LARSSON
Kvällspostens reporter Linus Vedmar.
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

Det här får du med Premium 

Nu storsatsar Kvällsposten på ännu mer initierad journalistik om Malmö FF. 

Med Kvällsposten premium får du Sveriges bästa bevakning av MFF.  

Här kommer reportrarna Johan Dolck Wall, Linus Vedmar och Mattias Larsson ge dig analyser och krönikor efter matcherna, fördjupande reportage om och inifrån klubben, de senaste nyheterna och stora intervjuer med stjärnorna i laget. 

– Kvällsposten Premium går längre än matchreferat och liverapporter. Här hittad du de djuplodande analyserna, de genomarbetade penetrerande reportagen och spelet bakom kulisserna, säger Mattias Larsson. 

Skaffar du Premium får du givetvis ta del även av bevakningen av FC Rosengård, Kalmar FF, Mjällby, Halmstads BK, Helsingborgs IF och våra andra sydsvenska lag. 

– På Kvällsposten Premium kommer du 2021 att bland annat att få exklusiv tillgång till Studio TV-program, spelarbetyg och matchkrönikor.

Dessutom får du också ta del av allt material från Kvällspostens nyhetsredaktion och från Expressen. 

Skaffa Premium direkt här!