Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Erbjuder Cibicki för att få loss ÖSK-Kamara

Foto: Peter Holgersson
Foto: Carl Sandin

AVSLÖJAR. Malmö FF gör ett nytt försök att värva Alhassan Kamara från Örebro.

Enligt uppgifter till Kvällsposten vill nu MFF inkludera Pawel Cibicki i övergången för att slutföra affären med ÖSK.

Förhandlingar mellan klubbarna pågår fortfarande.

Samtidigt jagas Cibicki av lag i Polen.

- Örebro kan vara ett alternativ. Men om Pawel ska lämna MFF ska det vara för en klubb där han får spela. Så är det bara, säger hans agent Nima Modyr.

Malmö FF är på jakt efter två anfallare att förstärka truppen med. Islänningen Vidar Kjartanssoni  Jiangsu Sainty i Kina är en av spelarna klubben budar på.  Dessutom vill MFF ha ÖSK:s anfallare Alhassan "Crespo" Kamara. Något som Fotbollskanalen.se var först med att berätta.

Sajten har också avslöjat att ÖSK bara äger en femtedel av "Crespo" då externa investerar äger resterande delen av spelaren. Det gör en affär ännu mer komplicerad.

Förhandlingar har pågått ett tag men klubbarna har ännu inte lyckats komma överens.

MFF har tidigare erbjudit omkring fem miljoner kronor, enligt Kvällpostens uppgifter.

Något som ÖSK sagt nej till.

Klubben vill ha omkring åtta miljoner för att det ska bli en affär med MFF. Örebro hoppas samtidigt att fler klubbar ska komma med i budgivningen där engelska Hull tidigare varit intresserade.

Polska klubbar jagar Cibicki

Kamara är nu helt skadefri och har tränat med ÖSK under en längre tid. Anfallare fick hela förra säsongen förstörd av skador.

Samtidigt har nu Malmö FF höjt sitt bud på "Crespo" och vill inkludera Pawel Cibicki i en eventuell affär.

Förhandlingar pågår fortfarande mellan klubbarna men Cibicki själv har inte tagit något definitivt beslut angående sin framtid

Just nu är 22-åringen frysboxen hos Malmö FF och förväntas att lämna klubben. Wisla Krakow och ett par lag till från Polen är också intresserade.

- Vi får se vad som händer med Pawel. Det vi gör nu är att titta på en lösning som är bäst för honom. Vi är öppen för det mesta, säger hans agent Nima Modyr.

Hur ser du på Örebro SK?

- Som sagt, vi håller alla dörrar öppna. Allt handlar om att det ska bli så bra som möjligt för Pawel. Om han ska lämna Malmö FF ska han spela. Så är det bara.

- Det finns ett par andra alternativ. Bland annat Jönköping Södra och ett par alternativ i Polen.