Dusan Djuric tränar med Halmstad. Foto: Andreas Meier
Dusan Djuric tränar med Halmstad. Foto: Andreas Meier

Dusan Djuric tränar med Halmstads BK

Publicerad

Dusan Djuric är och i Halmstad och tränar med HBK.

Nu hoppas klubben på en återkomst.

– Det är klart att vi vill ha in honom, säger klubbchefen Fredrik Andersson till Fotbollskanalen.

Dusan Djuric lämnade schweiziska FC Aarau i fjol. Sedan dess har han varit klubblös. Men nu kan den kreative mittfältaren ha hittat en lösning – att flytta hem till klubben han tillhörde mellan 2003 och 2007.

– Det kan mycket väl bli att han stannar längre. Vi får se hur det blir, säger Fredrik Andersson till Fotbollskanalen.

Varit nära tidigare

Djuric tränade med HBK redan i höstas och det rapporterades då flera gånger om att parterna skulle vara nära en överrenskommelse.

– Då lyckades vi inte enas om en framtid tillsammans. Vi får se om vi kan lyckas den här gången, säger Fredrik Andersson.

Djuric har hållit igång och tränat sedan han lämnade Schweiz, dock räknar HBK med att det kommer att ta en tid innan han är tillbaka i matchform.

Martin Hardenberger
Martin Hardenberger

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag