Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dömdes till fängelse – nu är Mad Dog tillbaka

Foto: Stefan Söderström

I augusti dömdes han till fängelse för grov stöld.

Nu är Reza "Mad Dog" Madadi tillbaka.

I maj gör MMA-fightern comeback i Helsingborg.

– Reza är en fantastisk idrottsman och jag känner till väldigt få personer som tränar lika hårt som han gör, säger Babak Aghavali som är vd för galan.

Den svenska MMA-fightern Reza "Mad Dog" Madadi var under förra året inblandad i en så kallad smash-and-grab-kupp. Där väskor för ett värde av 1,7 miljoner kronor stals från den exklusiva butiken Bottega Veneta i Stockholm.

Madadi och en ytterligare kumpan dömdes vardera till ett år och sex månaders fängelse. Domen överklagades och i väntan på ny rättegång är Madadi på fri fot.


Tävlar i Helsinborg

Nu är det klart att han gör comeback. 3 maj i Helsingborg deltar han i Superior Challenge X.

– Reza är en fantastisk idrottsman och jag känner till väldigt få personer som tränar lika hårt som han gör. Madadis idrottsliga prestationer i Superior Challenge har lämnat få personer oberörda och hans järnvilja och krigarhjärta har underhållit och inspirerat många. Jag ser verkligen fram emot att se honom tävla i Superior Challenge igen den 3 maj i Helsingborg Arena, säger Bakak Aghavali som är vd för galan.