Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Concha i full träning – ersätter Tinnerholm

Foto: Ludvig Thunman

MALMÖ. Sannolikt ingen Anton Tinnerholm, en frisk Matias Concha och hopp om Markus Rosenberg.

Det är skadeläget i Malmö FF inför onsdagens match mot Örebro.

– "Mackan" är lite besvärad, men är närmre spel än Anton, säger MFF:s naprapat Wilner Registre.

När Malmö FF på söndagskvällen tappade 2–1 till 2–2 mot IFK Göteborg var det efter att Anton Tinnerholm fått en smäll mot knät och hade svårt att stödja på benet.

MFF blev disorganiserat och Göteborg tog över avslutningen av matchen.

Beskedet dagen efter Tinnerholms skada var dock mestadels positivt.

– Det är ingenting i knät. Det är en blödning och det handlar om att smärta och svullnad ska gå ner. Det är tajt till på onsdag, så det kan vara klokt att hålla honom då. Men sedan ska det vara okej, säger Wilner Registre.

Concha i full träning

På Malmö FF:s träning på måndagsförmiddagen tränade Matias Concha fullt ut och allt pekar nu på att Concha är klar som ersättare på högerbacken mot Örebro.

– Concha mår bättre i sitt lår. Han ska träna i morgon också om det faller väl ut i dag, säger Registre som också lämnar positiva besked angående Markus Rosenberg som mot Göteborg tvingades kliva av redan i paus på grund av känning i ena benet.

– Mackan är också lite besvärad, men är närmre spel än Anton. Så han är i så fall den som är närmast att vara tillgänglig av de två, men det får vi se i morgon (tisdag).