Foto: PrivatFoto: Privat
 Foto: Privat
Foto: PrivatFoto: Privat
 Foto: Privat
Armand Krajnc efter en lyckad match 1999. Foto: LENNART MÅNSSON / © BILDBYRÅNArmand Krajnc efter en lyckad match 1999. Foto: LENNART MÅNSSON / © BILDBYRÅN
Armand Krajnc efter en lyckad match 1999. Foto: LENNART MÅNSSON / © BILDBYRÅN

Boxningsikonen avslöjar planerna: "Släpper bok"

Publicerad

Boxningsikonen Armand Krajnc släpper till hösten en bok.

Det är en träningsbok som ska både unga och gamla.

– Vi håller på med texterna nu och ska ta foto till omslaget i slutet av september, avslöjar han för Kvällsposten.

Exakt när boken släpps är inte bestämt. Men Armand Krajnc beslutar sig ändå efter viss övertalning att berätta om projektet.

– Det är massor med historier, lite självbiografi och en del träningstips.

– Det blir en träningsbok, ingen vanlig tråkig träningsbok, som jag tagit fram genom erfarenheter från alla mina år som aktiv inom kampsporten.

Bygger på Krajncs erfarenheter

En av anledningarna till bokprojektet är att Krajnc tycker att de många olika träningsmodellerna i mångt och mycket ställer till det för utövaren. Nu ska han förenkla saker och ting.

– Det är crossfit, tabata och toughest kombinerat. Det blir svårt att greppa. Det här är en mix, jag ville göra något som är optimalt för alla. Allt från nybörjare, till supertränade och 70-åringar. Alla kan detta.

– Det är tolv stationer där jag har delat upp träningen i olika moment. Det är som en buffé med lätta saker som folk vill ha. Det är ingen som gjort det här och jag tänkte "nu ska jag banne mig göra det". Varje station finns förklarad tillsammans med en liten självbiografi och en story som förklarar hur jag dragit nytta av övningen.

Relaterade ämnen
Martin Hardenberger
Martin Hardenberger

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag