Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MrMadhawk.se

Kollar meddelar full trupp till Gävle

Foto: Pär Olert / BILDBYRÅN / COP 108 / PO0081

Kvalspelet kan börja.
Malmö Redhawks sitter i detta nu på väg upp till Gävle och anländer i god tid, dagen innan. Brynäs väljer annorlunda resväg. De åker ner på matchdagen på torsdag.
Men för ska match 1 klaras av.
– Vi reser med 20 utespelare och tre målvakter, meddeladar Tomas Kollar.

Under söndagen var det sista träningen som var tillgänglig för media. På måndagsmorgonen meddelade Malmö Redhawks att träningarna under kvalspelet stängs.
Således håller man det hemligt om vilka spelare som kommer att finnas tillgängliga.
Tomas Kollar meddelar dock att han reser med helt trupp.
– Jag kommer ha tillgång till 20 utespelare och ett målvaktspar. Eller nej, vi har till och med en extramålvakt med oss. Oskar Blomgren från J20-laget finns med på läktaren också, säger han.

Tankar om Brynäs med ny coach?
– Det man vet är att de nog kommer att komma ut ganska hårt. Jag ska givetvis pumpa upp mina spelare till max, men ändå spela förståndigt.

Vilka spelare är utanför truppen?
– Det får ni se imorgon. Jag säger ingenting om laget, mer än att jag har en full trupp att tillgå.

Redhawkslaget flyger till Stockholm idag, sedan direkt till Gävle.
Man vaknar sedan upp på plats och har ingen resa att genomföra på matchdagen. Tillbaka till Arlanda direkt efter match, och hem till Malmö på onsdagen.
– Jag tycker det blir bäst så här. Skulle det bli någon försening idag så spelar det ingen roll. Det blir noll stress. Vi bara reser, och får vakna upp i lugn och ro under morgondagen, säger Tomas Kollar.