Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MrMadhawk.se

Matchen med 10-matcherssviterna

Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRÅN / COP 240 / MA0291

Skellefteå reser till Malmö med tio raka vinster i SHL.
Malmö tar emot Skellefteå med tio raka hemmaförluster.
Lever sviten vidare eller bryts den?
Lagen möts i Malmö Arena på torsdagskvällen.
– Vi har en tuff vecka bakom oss, och förtjänade mer. Men vad jag tycker och tänker är rätt oväsentligt när resultat räknas, säger Tomas Kollar.

Malmöcoachen kommer tvingas förändra lite. På backsidan får han två bortfall.
Markus Lauridsen har hjärnskakning efter Rihards Marenis huvudtackling och Thomas Schemitsch är avstängd i tre matcher efter sitt slag mot Linus Öberg.
– Theodor Johnsson kommer in i spel igen. Sedan får Noah Schalin också chansen. Vi går in med sju backar till matchen, säger Tomas Kollar.

Hur går tankarna för att vända på det här?
– Vi gör allt vi kan, förstås. Vi har jobbat på rätt bra under veckan och pratat. Det var en tuff vecka, där vi förtjänade mer. Sedan vad jag tycker och tänker är ju egentligen ganska oväsentligt när resultatet, säger något annat.
– Samtidigt blir det ändå något att luta sig mot. Vi får hitta en energi utifrån de prestationerna vi gör mot Rögle och Oskarshamn. Vi har siffror som stryker det, dessutom. Måste vara mer noga sista tredjedelen och framför eget mål.

Vad föll ur ramen mot Örebro?
– Vi kommer inte ut alls på det sättet vi ska i första. Det är möjligt vi går och tycker synd om oss själva. Sedan studsar vi tillbaka. Men en period är alldeles för dålig.

På träningen idag kunde man se tendenser till att Emil Sylvegård och Marcus Sylvegård ska spela ihop, med Fredrik Händemark som center.
Carl Söderberg fortsätter med Bouma och Carl Persson.
Tvillingarna med Kim Rosdahl igen, och så går Forsberg, Olofsson och Barnekow tillsammans, vilket gör att Lukas Wernblom och Eric Engstrand ser ut att få tufft med speltid.