Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Redhawks är återsamlade

Foto: Johan Svensson

Malmö Redhawks återsamlades idag.
Då fick laget vara ute och känna på isen.
Det blev dock ingen organiserad träning. Den börjar först imorgon.
Ett par nyheter finns dock att rapportera.

# Pathrik Westerholm tränar inte de närmsta veckorna. Han är skadad och planen är att han är redo att spela turneringen i Södertälje i slutet på augusti. Han kan troligtvis gå på is om ungefär två veckor.

# Alla som finns i bygget var ute på is. Adam Brodecki också, som dock fortfarande rehabtränar, och tanken är väl att han ska hitta en ny klubb under hösten. Så är utgångsplanen just nu.
Lance Bouma är den enda som inte finns i Malmö Arena. Han kommer om cirka tio dagar. Han spelar således inte i träningsmatchen mot Timrå i Landskrona nästa fredag.

# De flesta undrar hur det går med den sista spelaren som ska in i truppen. Svaret från Joakim Fagervall är att man har ett par alternativ just nu, och att man hade kunnat slå till idag om man ville. Men det troliga är att det inte är särskilt långt bort.

# Oscar Alsenfelt följer rehabplanen och är på is.

# Några tendenser på kedjor eller backpar? Nej. Det får bli imorgon. Däremot kan vi notera att Joakim Ryan ser väldigt rörlig och fin ut. Marcus Sylvegård ser välväxt ut och satte dit ett par direkt idag.

Se klipp med Joakim Fagervall och nyförvärvet Carl-Johan Lerby nedan: