Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Redhawks signar upp Barnekow

Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

William Von Barnekow gjorde SHL-debut under säsongen.
Nu belönas han med ett nytt avtal i Redhawks, och har skrivit på för två år med klubben, vilket blev officiellt precis.
– Han har en väldigt fin blick för spelet och vårdar pucken på ett moget sätt, kommenterar Patrik Sylvegård i Malmö Redhawks.

Barnekow, som ursprungligen kommer från Limhamn, har gått hela vägen upp i Redhawks A-lag.
Han gjorde debut i december, och var även med under SM-slutspelet.
Nu ska han vara med får resan sitt sista år som junior som väntar, samt det första året som senior.
– Det är något jag drömt om sedan jag var liten. Det var stort att få dra på sig tröjan under säsongen – den här klubben betyder mycket för mig, säger Barnekow i en kommentar.

Von Barnekow snittade nästan en poäng per match i J20-serien, samt under utlåningen till Tyringe under säsongen. Nästa säsong är tanken att han ska vara en av 14 forwards i A-truppen.
– William är en ung och lovande forward som gjort framsteg under säsongen. Han har en väldigt fin blick för spelet och vårdar pucken på ett moget sätt, vilket han visade direkt när han klev in och spelade SHL-hockey under säsongen. Det ska bli spännande att följa hans fortsatta utveckling redan under sommaren, säger Patrik Sylvegård