Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Grundserien avslutad efter avslagen match

Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRÅN

Malmö stod emot bra med sitt mycket reservbetonade lag. Men till slut blev Växjö Lakers numret för stora och vann med 5-3 i avslutningen av grundserien.
Därmed blev Växjö det enda lag som gick över 100 poäng i årets grundserie och anmärkningsvärt nog så är det inget lag i årets SHL som snittar två poäng eller mer.

Växjö blev andra lag denna säsongen att gå rent, 12-0 mot Malmö. Leksand var det andra lagen.
I en ganska avslagen, men ändå intressant match så var Växjö till slut lite mer skarpa än Malmö. Det mest intressanta var att hemmalaget ställde upp med ett rejält reservbetonat lag, som stod upp bra, men inte räckte hela vägen.
De som var roligast att se var målvakten Andreas Ljunggren, som stod för en fin insats, trots fem insläppta, samt junioren, 03:an, Isac Göransson, fostrad i Trelleborg Vikings. Han såg pigg och mogen ut i sitt spel.

Intressant också att se Markus Lauridsens comeback. Hör höll Joakim Fagervall inte igen!
Han matchades med massor av istid och fick sig därmed en rejäl genomkörare inför slutspelet som börjar på måndag.
Då kommer Redhawks ställa upp med ett helt annat lag. Ponthus Westerholm, Emil Sylvegård, Adam Ollas Mattsson, Patrik Hersley med flera kommer att vara med då.
Och givetvis Oscar Alsenfelt i mål.

Växjö då.
Man vinner serien. Det var klart redan inför den här matchen.
Men nu klev man upp över hundra poäng.
Noterbart är att det fanns tre spelare på isen hos bortalaget som en gång i tiden började sina karriärer i Malmö Redhawks.
Ilari Melart, Victor Stjernborg och Marcus Sylvegård.
Samtliga tre firade med att göra mål.

Snack med Joakim Fagervall: