Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Kan hamna i någon av krisklubbarna

Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRÅN

Alexander Urbom har massor av erfarenhet från NHL, AHL och SHL. Senast kommer han från en säsong i den tyska ligan. Men nu kan han återvända till Sverige.
Enligt uppgifter till SportExpressen har Urbom cirkulerat på bland annat Linköpings bord, men läget är än så länge inte skarpt.
– Han har haft ett antal förslag. Det kan jag bekräfta. Det finns öppningar både i Sverige och utomlands, säger hans agent Joakim Persson.

Den 30-årige backen var med i det Djurgårdslag som gick till SM-final 2019. Under den säsongen som gick så representerade han tyska klubben Düsseldorf.
Just nu tränar han på hemma i Stockholm.
Men ambitionen är tydlig. Han ska spela ishockey denna säsongen.
– Det är lag som hört av sig både i SHL och HockeyAllsvenskan, säger Joakim Persson.
– Jag skulle säga att det har pekat mer mot utomlands, men det är inte alls säkert att det blir så, fortsätter han.

Linköping är en av de krisande klubbarna som är på jakt efter förstärkning. Nu fick Brynäs ännu en långtidsskada på Chad Billins och kan således vara i behov av backförstärkning.
Även allsvenska klubbar har alltså hört av sig.
– Vi siktar på att hitta någonting innan den 15:e, så får vi se var det tar vägen. Det finns lite att ta ställning till, men jag kommer inte gå in på specifika klubbar, säger Joakim Persson.