Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Oula Palve fortsätter i SHL

Foto: Peter Holgersson / BILDBYRÅN

Oula Palve fick söka en ny klubb från Linköping i fredags.
Nu har man hittat en lösning.
Palve spelar resten av säsongen med Brynäs, och det blir på lån från Linköping.
– Oula är en otroligt skicklig hockeyspelare, säger Micke Sundlöv.

Det är Linköping som på sin hemsida som kortfattat meddelar nyheten först.
Brynäs har flera skador och är i akut behov av förstärkning. Då behöver man spelare som omgående kan gå in och spela. Därför ansluter nu Palve.
Det innebär också lite extra krydda, då Brynäs och Linköping är lag 13 respektive 14 i tabellen och båda två kämpar hårt för att undvika kvalplatserna.
– Det är en spelare som kommer in och hjälper oss omgående och som är spelklar redan imorgon, säger sportchef Micke Sundlöv i ett brev till klubbens partners.

Brynäs har alltså sex spelare på sin frånvarolista just nu.
Samuel Asklöf, Simon Bertilsson, Emil Molin, John Persson, Greg Scott och Anton Rödin.
För lagkaptenen Anton Rödin är det dystra besked.
– Vi har inga positiva nyheter angående Anton, tyvärr. Han röntgades efter matchen igår och det fastställdes en fraktur på ett underarmsben. Han är nu gipsad. Vi ska prata med specialister för att se om vi ska operera eller inte. Innan vi fått svar därifrån är det svårt att fastställa en tidsram för när han kan vara återhämtad, säger Brynäs medicinska team på hemsidan.