Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Signeringsstoppet hävt

Foto: Bildbyrån

Idag har SHL-klubbarna presenterat lösningar med flera befintliga spelare i trupperna.
Skellefteå förlänger med två spelare, Rögle förlänger med en spelare.
Samtidigt säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström att han är igång.
– Jag har ett okej att starta, säger Sjöström till rakapuckar.com.

Skellefteå har fått förlängda kontrakt med Adam Wilsby, som uppvaktats av andra klubbar, och även med Linus Lindström. De båda avtalen sträcker sig till våren 2023, vilket innebär att de går in på nya tvåårskontrakt efter denna säsongen.
Samtidigt meddelar Rögle att Adam Edström också förlänger sitt kontrakt.

Under hösten har det varit helt stängt med kontraktsförlängningar. Endast en har presenterats. Det var när Malmö förlängde med Anton Olsson, men då handlade det om ett rookieavtal.
Nu förlängs kontrakt med ordinarie seniorspelare, vilket är en tydlig indikation på att sportcheferna nu bestämt sig för att förlänga kontrakten med sina spelare.
– Sedan kommer vi säkert inte köra 100 kilometer i timmen, vi tar det nog lite lugnt så. Men vi känner att det är hög tid att börja processen, säger Fredrik Sjöström i Frölunda till rakapuckar.com.

Räkna nu med att fler spelare kommer att säkras hem i respektive klubb de närmsta veckorna. Kanske har man också börjat försöka skriva kontrakt med spelare utifrån, så länge man känner att man har ekonomiska förutsättningar för det.